NEWAYS Group International

SVETOVANJE TRENINGI COACHING
     
Sie können Menschen begeistern, Trainingsinhalte interessant vermitteln, arbeiten gerne konzeptionell und sind akquisitionsstark.

Ali znate navdušiti druge?

NEWAYS je uspešna skupina samostojnih svetovalcev in trenerjev, ki delujemo v Avstriji, Belgiji, na Češkem, Hrvaškem, v Italiji, Mehiki, Nemčiji na Nizozemskem in v drugih državah, kjer so naši naročniki.

Naš cilj je usposabljanje in spodbujanje ključnih sodelavcev v podjetjih, da s svojim delom aktivno oblikujejo svoj osebni uspeh in uspeh podjetja, za katero delajo.
Naše stranke so vrhunska podjetja različnih velikosti in dejavnosti. Ker želimo naše delo ponuditi čim večjemu številu ljudi in podjetij, nudimo strokovnjakom z izkušnjami priložnost, da se nam pridružijo kot samostojni franšizni partnerji.  

Naloga:
Odgovorni ste za pridobivanje novih strank in spremljanje obstoječih, raziskujete tržne potenciale in pri tem uporabljate in dograjujete CRM sistem skupine NEWAYS.
Samostojno vodite in sodelujete pri analizi potreb naročnikov in oblikujete uspešne koncepte svetovanja in usposabljanja.
Sodelujete pri spremljanju zahtev tržišča in z drugimi člani teama NEWAYS sodelujete pri izboljšavah in izgradnji novih konceptov.

Zahteve:
Imate dobro izobrazbo, izkušnje v prodaji in svetovanju in kar nekaj dobrih poslovnih kontaktov in potencialnih strank. 
Sposobni ste navdušiti druge in znate na zanimiv način posredovati strokovne vsebine, radi delate konceptualno in ste sposobni pridobiti nove stranke.
Radi in suvereno nastopate in znate dobro komunicirati na vseh ravneh, znate se sami motivirati in radi delate samostojno in v teamu.
Znate komunicirati v nemščini in angleščini

Ponujamo vam:
Podrobno, strukturirano in obsežno šolanje in pripravo na samostojno delo.
Mnogokrat preverjen in vrhunsko strokovno utemeljen Know-how, inovativne koncepte in zelo obsežno bazo obstoječih kontaktov.
Globalno blagovno znamko, vrhunska gradiva, razvit CRM (customer relations management), stalno intranetno povezavo s kolegi po vsem svetu in možnost aktivnega sodelovanja pri razvoju sistema NEWAYS.
Pričakujete lahko pozitivno delovno okolje in sodelavce, ki jim največ pomeni odprta komunikacija, zaupanje in odgovorno delo, redna mednarodna srečanja in skupna usposabljanja.   

Če se vam zdi, da bi to lahko bilo nekaj za vas, se nam javite.
Svetovanje Andrej Plevnik s.p.
Cesta 5.maja 29
SI-1370 Logatec
Tel. +386 31 625 316
eMail: plevnik@neways-group.com
www.neways-group.com
ali na:
NEWAYS Management und Beratungs GmbH
Wiener Strasse 8
A 9400 Wolfsberg
Tel. 0043 4352 51210
Fax 0043 4352 51210 14
eMail: oesterreich@neways-international.com
www.neways-international.com


Durch ihr sicheres Auftreten verstehen Sie es, auf allen Ebenen zu kommunizieren.